Praktische info

Omwille van de Covid19 pandemie zijn er enkele richtlijnen die gevolgd moeten worden.

-Zet je mondmasker op vóór je praktijk betreedt

-Kom net op tijd, wacht in de auto of buiten als je te vroeg bent.

-Kom alleen. 

Ik geef nooit standaard een voetenbadje aan mijn klanten.  Door de voeten te verweken, worden huidproblemen gemaskeerd.   Vergeet je voeten daarom niet te wassen vóór je komt, dit is aangenamer zowel voor mij als voor jou!  Als dit niet lukt, kan je bij mij een voetenbad krijgen mits een meerprijs van €2.

Smeer je voeten en onderbenen om diezelfde reden net voor de afspraak NIET in met een lotion of olie.   

Als je gelakte nagels wil, gelieve dit op voorhand te laten weten.   Ik heb een beperkte keuze van nagellak maar je mag zeker ook je eigen nagellak meebrengen.   Vergeet je slippers of sandalen niet om je nagels te laten drogen!

De wellnessbehandeling kan gecombineerd worden met een basisvoetverzorging bv. knippen nagels, eelt verwijderen, scrub, masker, voetmassage.  Dit wordt ook best op voorhand afgesproken.

Door een goede voethygiëne en een regelmatige pedicure te laten doen tussen de 4 à 6 weken kan je pijnlijke voeten en andere voetproblemen voorkomen waardoor de pedicurebehandeling in tijd wordt verkort.

Indien een pedicure langer duurt dan 1 uur omdat er extra voetproblemen zijn, ben ik genoodzaakt om hiervoor een supplement aan te rekenen. Extra tijd per 15 minuten 10€.

Luc Van Lindenlaan is een nieuwe straat en niet bij alle GPS toestellen gekend.  Tip: Google maps herkent deze straat wél.  

Parkeren kan op de oprit van de praktijk.

Betaling is mogelijk met cash, payconiq of via je bankapp.