Praktische info

Vergeet je voeten niet te wassen voor je komt, dit is aangenamer zowel voor mij als voor jou!  Als dit niet lukt, kan je bij mij een voetenbad krijgen mits een meerprijs van €2.

Smeer je voeten en onderbenen net voor de afspraak NIET in met een lotion of olie. 

Een medische pedicure voorziet geen tijd voor lakken.  Als je wél gelakte nagels wil, gelieve dit op voorhand te laten weten.  Dan voorzie ik voldoende tijd hiervoor.  Ik heb een beperkte keuze van nagellak maar je mag zeker ook je eigen nagellak meebrengen.  Het potje nagellak van pedicure Els moet je, o.w.v. hygiënische redenen, meenemen naar huis.  Vergeet je slippers of sandalen niet om je nagels te laten drogen!

De wellnessbehandeling kan gecombineerd worden met een basisvoetverzorging bv. knippen nagels, eelt verwijderen, scrub, masker, voetmassage.  Dit wordt ook best op voorhand afgesproken.

Door een goede voethygiëne en een regelmatige pedicure te laten doen tussen de 4 à 6 weken kan je pijnlijke voeten en andere voetproblemen voorkomen waardoor de pedicurebehandeling in tijd wordt verkort.

Indien een pedicure langer duurt dan 1u doordat er extra voetproblemen zijn, ben ik genoodzaakt om hiervoor een supplement aan te rekenen. Extra tijd per 15 minuten 7€.

Parkeren kan op de oprit van de praktijk.

Betaling is mogelijk met cash of via je bankapp.  


Blijf op de hoogte van promoties of acties via instagram of neem een kijkje bij Promoties